Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Verbind opdrachtgevers

met professionals

Kennis van zaken…en mensen

Specialist in bouw en techniek

Faciliteert uw behoefte

aan professionals

Recruitmentoplossingen

voor de huidige markt

Nieuwste vacatures
inSomeren
ins-Hertogenbosch
in's-Hertogenbosch
inRotterdam

Dienstverband

Linked Professionals biedt meerdere mogelijkheden om bij onze opdrachtgever aan je nieuwe uitdaging te beginnen. De uiteindelijke vorm van het dienstverband is afhankelijk van zowel jouw wensen als de wensen van de opdrachtgever. Onze werkwijze en de sollicitatieprocedure blijft bij alle vormen hetzelfde.

Werving en selectie

In geval van werving & selectie biedt onze opdrachtgever je een arbeidsovereenkomst aan waarbij je rechtstreeks in dienst treedt. De onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden voer je zelfstandig. Vanzelfsprekend zullen wij je bijstaan en adviseren waar mogelijk. Hierbij kun je denken aan vragen over het contract, de beloning, pensioen en bijvoorbeeld de opzegging bij je huidige werkgever.

Detachering

Indien gekozen wordt voor een detacheringsperiode verzorgt Linked Professionals de arbeidsovereenkomst en ga je via ons aan het werk bij onze opdrachtgever. De overeenkomst wordt afgesloten voor een vooraf overeengekomen periode en wij bieden de mogelijkheid om na een bepaalde periode alsnog rechtstreeks in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Wij streven ernaar om dezelfde arbeidsvoorwaarden en beloning te bieden die je bij onze opdrachtgever ook zou krijgen.

Bij de start van het dienstverband is altijd duidelijk of onze opdrachtgever de intentie heeft om je uiteindelijk vast in dienst te nemen.

Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Kandidaat > Dienstverband
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Linked Professionals V.O.F. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close