Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Verbind opdrachtgevers

met professionals

Kennis van zaken…en mensen

Specialist in bouw en techniek

Faciliteert uw behoefte

aan professionals

Recruitmentoplossingen

voor de huidige markt

Nieuwste vacatures
inSomeren
ins-Hertogenbosch
in's-Hertogenbosch
inRotterdam

Werkwijze

Onze kennismaking begint met een persoonlijk gesprek met een ervaren consultant. Hierin bespreken we uitgebreid wie je bent, wat je tot nu toe gedaan hebt en wat je wensen zijn. Uiteraard kijken we verder dan alleen de inhoud van je CV. We bekijken bijvoorbeeld wat je sterke punten zijn en waarin je je nog verder kan ontwikkelen. Na het gesprek bepalen we samen in welke richting jij je nieuwe uitdaging kan zoeken. Dit kan zowel voor een vaste baan zijn als een tijdelijke opdracht.

Vacatures & Opdrachten

De volgende stap is het vinden van een vacature of opdracht waar jij je talenten verder kan ontplooien. Als blijkt dat jouw profiel en wensen niet voldoende aansluiten bij actuele vacatures of opdrachten die wij in portefeuille hebben gaan we verder kijken. Wij hebben gedegen branchekennis en een groot netwerk van contacten. Binnen dat netwerk kunnen we voor jou relevante bedrijven benaderen.

Voorstellen

Wij zullen je altijd van te voren informeren bij welke opdrachtgever we je willen introduceren. Onze opdrachtgever ontvangt een kandidatenprofiel gebaseerd op de gesprekken die we gevoerd hebben. Tijdens de gehele procedure zijn wij je sparringpartner en staan je bij met tips en advies.
Wanneer er een match is kun je rechtstreeks in dienst komen, eerst worden gedetacheerd of in geval van interim via een bemiddelingsopdracht worden ingezet.

Nazorg

Nadat je jouw nieuwe uitdaging bent aangegaan bij onze opdrachtgever houdt de consultant van Linked Professionals persoonlijk contact met jou en de opdrachtgever. Zo houden we vinger aan de pols of het resultaat voor beide partijen is behaald.

Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Kandidaat > Werkwijze
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Linked Professionals V.O.F. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close