Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Verbind opdrachtgevers

met professionals

Kennis van zaken…en mensen

Specialist in bouw en techniek

Faciliteert uw behoefte

aan professionals

Recruitmentoplossingen

voor de huidige markt

Linked Professionals

Dienstverlening:

  • Werving & selectie.
  • Detachering.
  • Projectmatige inzet.
  • Recruitment op maat.
  • Flexpool outsourcing.

Benieuwd wat Linked Professionals voor u kan betekenen? Bel 073 - 300 02 83 voor meer informatie.

Opdrachtgever

Linked Professionals verbindt opdrachtgevers en professionals in de bouw en techniek. Tijdelijk, vast, op projectbasis of in het verlengde van uw eigen recruitment. Wij doen dit vanuit de wensen en eisen van beide partijen. Met oog voor de sterk veranderende wereld waarin we leven en met kennis van zaken. Om uw einddoel te bereiken: uw projecten of opdrachten realiseren met de juiste kennis en mensen binnen het gestelde budget en tijd!

Wij stellen onze kennis en kunde van het zoeken, vinden en inzetten van de juiste professional graag ter beschikking aan uw bedrijf. Detachering, Werving & Selectie en Bemiddeling zijn daarbij voor ons geen doelen maar middelen. Wij denken net zo graag met u mee over uw eigen flexpool van professionals, de invulling van uw vaste kern of reiken u de tools aan om uw eigen recruitment uit te voeren.

U bent hoe dan ook zelf de regisseur van onze dienstverlening. Welke overigens is afgestemd op uw vraag en niet andersom. Dat klinkt logisch maar is niet de realiteit bij de meeste andere bemiddelaars. Wij maken dit waar doordat wij als klein bureau met een groot netwerk flexibel en wendbaar zijn. Precies wat u mag verwachten van uw partner voor personeel. Niet in de laatste plaats geloven wij oprecht dat de huidige markt en technologie vragen om deze rol.

Wij richten ons op midden- en hoger kader personeel met een opleidingsachtergrond op MBO, HBO en WO niveau. Onze adviseurs komen uit de bouw en techniek en kunnen zich goed inleven in uw vraagstukken. Door onze achtergrond zijn wij uitstekend in staat om te beoordelen of kandidaten vakinhoudelijk binnen het zoekprofiel passen. Maar niet alleen het vakinhoudelijke aspect is belangrijk. De match tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de sfeer en cultuur van uw organisatie bepalen voor een groot deel het succes op langere termijn. Wij besteden hieraan uitgebreid aandacht tijdens het selectieproces.

Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Opdrachtgever
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Linked Professionals V.O.F. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close