Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Verbind opdrachtgevers

met professionals

Kennis van zaken…en mensen

Specialist in bouw en techniek

Faciliteert uw behoefte

aan professionals

Recruitmentoplossingen

voor de huidige markt

Linked Professionals

Dienstverlening:

  • Werving & selectie.
  • Detachering.
  • Projectmatige inzet.
  • Recruitment op maat.
  • Flexpool outsourcing.

Benieuwd wat Linked Professionals voor u kan betekenen? Bel 073 - 300 02 83 voor meer informatie.

Dienstverlening

Detachering en Werving & Selectie

Bij detachering en werving & selectie nemen wij u de zorg voor het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel uit handen. Deze dienstverlening doen wij op basis van "no cure, no pay". Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden, worden er geen kosten in rekening gebracht.
Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen gaan wij middels beproefde wervingsmethodieken op zoek naar de best passende kandidaat. De door ons voorgestelde kandidaten hebben wij altijd uitgebreid geïnterviewd en daarnaast trekken wij referenties na.

Werving & Selectie

Bij werving & selectie verzorgt Linked Professionals het werving- en selectieproces. Zodra u via Linked Professionals de juiste kandidaat hebt gevonden neemt u de kandidaat zelf in dienst en brengen wij u een vooraf overeengekomen fee in rekening. Omdat wij vertrouwen hebben in onze dienstverlening is onze garantieregeling van toepassing.

Detachering

U kunt de keuze maken een door Linked Professionals aangedragen kandidaat in te huren via detachering. Detachering is voor u interessant indien u nog niet weet hoe uw orderportefeuille zich gaat ontwikkelen of als u de samenwerking met een kandidaat wat langer wilt bekijken.
Bij detachering bent u niet de formele werkgever waardoor u geen arbeidsrechtelijke risico’s loopt. U betaald een vooraf overeengekomen tarief voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Bij ziekte en vrije dagen betaald u niets. Detachering is voor u flexibel waarbij u, onder bepaalde voorwaarden, tussentijds kunt opzeggen. Maar loopt de samenwerking met onze kandidaat zo goed dat u de werknemer zelf in dienst wil nemen? Dan kan dat kosteloos na een vooraf overeengekomen aantal gewerkte uren.

Projectmatige inzet

In de huidige markt moet u snel kunnen opschalen met uw projectmedewerkers wanneer een project doorgang vindt. Wij kunnen op dat moment de juiste professionals voor u inzetten die specifiek voor dat project zijn benodigd. Dit kan een gedetacheerde kracht zijn of een freelancer. In beide gevallen kunt u rekenen op een perfecte match tussen uw behoefte en onze professional.

Recruitment op maat

Vindt u de reguliere dienstverlening van bureaus te kostbaar of bent u veel tijd kwijt met de communicatie naar kandidaten en bureaus? Dan is recruitment op maat iets voor u. Samen met ons bepaalt u op welke manier en tot op welke hoogte u het werving- en selectieproces wilt uitbesteden. Wilt u iemand voor enkele dagdelen op interim basis inhuren om voor u het recruitment proces te organiseren? Of wilt u alleen de uitvoerende taken van het recruitment proces bij een andere partij neerleggen zodat uw HR afdeling zich kan bezighouden met haar kerntaken? Alles is mogelijk.

Flexpool outsourcing

Wilt u de voordelen van flexibel maar wel kunnen rekenen op een vertrouwde groep professionals die u ondersteunen wanneer dit nodig is? Dan kan een eigen flexpool een oplossing zijn. Wij kunnen deze samen met u opzetten, beheren en ontwikkelen. Desgewenst in samenwerking met gelijkgestemde collega bedrijven.

Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Opdrachtgever > Dienstverlening
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Linked Professionals V.O.F. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close